top of page

Laserhoito

Fotona SP Dynamis laserilla suorittama innovatiivinen toimenpide tarjoaa uusia mahdollisuuksia ihon ei-kirurgiseksi nuorentamiseksi. Ihon huomattavaksi nuorentamiseksi ei enää tarvita leikkausveistä ja nukutusta. Me toteutamme fraktio-nuorentamisen menettelyä Fotona SP Dynamis laserilla (Er: YAG и Nd: YAG), laitteella maailman johtavalta kauneudenhoito lasereiden valmistajalta Fotona. Onnellinen hymy on ainoa klinikka Itä-Suomessa, joka käyttää sen innovatiivisen toimenpiteen suorittamiseksi tällaista laitetta.

 

Nykyaikaiset laserhoidot tarjoavat tehokkaan vaihtoehdon häivyttää vanhenemisen merkkejä ja hoitaa vaikeitakin iho-ongelmia. Laserin avulla hoidetaan tehokkaasti ja turvallisesti muun muassa ikääntymismuutoksia ja aurinkovaurioita, arpia ja aknearpia, pigmenttihäiriöitä sekä kasvojen pintaverisuonia. Laserilla poistetaan myös luomia, syyliä, känsiä ja liikakarvoitusta.

Lasermenetelmä on kehitetty erityisesti kasvojen ihomuutosten ja ongelma-alueiden hoitamiseen, mutta laserhoitoja voidaan käyttää myös muilla kehon alueilla. Laserhoidot tarjoavat erittäin monipuolisia mahdollisuuksia, jokainen hoito voidaan räätälöidä yksilöllisesti potilaan ihon tarpeiden mukaan.

 

Toimenpide laserilla on nopea, mutta lopputulokset pitkäkestoisia. Laserkäsittely yleensä kestää alle tunnin, koko toimenpiteeseen kuluu kuitenkin aikaa joskus kahdesta kolmeen tuntia. Laserin tulokset alkavat näkyä jo muutamia päiviä toimenpiteen jälkeen, sillä laserhoito stimuloi ihon omia mekanismeja lisäten kollageenin ja elastiinin määrää. Yleensä jo yhdellä hoitokerralla saadaan hyviä tuloksia ja tulokset paranevat vähitellen 6-10 kuukauden kuluessa.

Onnellinen hymy tarjoaa seuraavat laserhoidot:

- Vanhenemisen merkkien poisto (ryppyjen ja juonteiden häivyttäminen, ihon kiristäminen, suurentuneiden ihonhuokoisten häivyttäminen)

- Pigmenttimuutosten poisto

- Ihonmuutosten poisto (luomien, syylien, känsien, näppyjen yms.)

- Arpien poisto (ruusufinnin, aknen aiheuttamia arpia, raskausarpia, epätasaisen ja huonokuntoisen ihon hoito)

- Karvanpoisto

- Ihon verisuonimuutosten hoito (kasvojen pintasuonet, couperosa, hämähäkkiluomet, tuliluomet)

- Bio-modulaatio (kivunhoito laserilla)

bottom of page