top of page
Etsi
  • Julia Parviainen

Haluatko saada elinikäisen 20% alennuksen hammashoidosta sekä pienen yllätyslahjan? Lue tätä!

Lapsuuden kokemuksiin tai kavereiden kauhutarinoihin perustuen monet suomalaiset välttelevät hammaslääkärin vastaanotolla vierailua viimeiseen asti. Suun terveydestä tulisi kuitenkin huolehtia ennaltaehkäisevästi, ennen kuin pikkuvaivat ehtivät kehittyä vakavammiksi. Hammaslääkärin vastaanotolle on mentävä siis säännöllisesti. Tärkein työ hampaiden hyvinvoinnin eteen tehdään kuitenkin kotona, täytyy muistaa, että jokainen on vastuussa omien hampaiden hoidosta.

FinTerveys 2017 tutkimus kertoo, että suun terveyden kulmakivenä pidetään huolellista suun omahoitoa sekä säännöllistä suun terveydenhuollon palvelujen käyttöä. Kuitenkin hampaiden harjauksen suhteen myönteinen kehitys oli pysähtynyt verrattuna tilanteeseen vuonna 2011. Miehet harjaavat hampaitaan suositusten mukaan yhä selvästi harvemmin kuin naiset ja erityisesti iäkkäämpien hampaiden omahoidosta voi olla huolissaan. Myös suun terveytensä hyväksi tai melko hyväksi kokeneiden osuus laski selvästi vuodesta 2011 vuoteen 2017.

Hammas- ja suusairauksia ei poisteta pelkästään sairauksien hoidolla, vaan vaikuttamalla suusairauksien aiheuttajiin. On myös monesti todettu, että monien sairauksien ennaltaehkäiseminen on halvempaa kuin niiden hoito.Onnellinen hymy aloittaa uuden projektin jonka avulla haluamme levittää terveyttä edistäviä tietoja sekä taitoja. Projektin tavoitteena on ennaltaehkäistä suunsairauksia ja lisätä terveyttä tarjoamalla luotettavaa tietoa terveydestä ja sairauksista, sekä tekijöistä, jotka vaikuttavat suun terveyteen, samalla haluamme aktivoida mielenkiintoa suun terveyteen ja siitä huolehtimiseen ja muistuta ravinnon merkityksestä suun terveyteen.

Joulukuusta lähtien Onnellinen hymy julkaisee esitteitä kahden viikon välein, esitteissä kerromme suun puhdistuksessa tarvittavista tiedoista ja taidoista, suunhoitoa tukevista tuotteista, nykyaikaista hoito- ja tutkimusmenetelmistä. Esitteet ovat saatavilla Kaupungintalon infopisteestä, Linja-auto aseman infopisteestä sekä Lakeland Travel Tourist Infosta (Olavinkatu 35). Yhteensä aiomme julkaista 13 sivua.

Jokainen asiakas joka kerää ja esittää meidän vastaanotolla kaikki 13 julkaistua sivua saa meiltä elinikäisen 20% alennuksen hammashoidosta sekä pienen yllätyslahjan.

29.10.2019

53 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page