top of page
Etsi
  • Writer's pictureJulia Parviainen

Hammashoitoa ei tarvitse pelätä!

Hammashoitopelko on hyvin yleistä, ja jopa puolet suomalaista pelkää hammaslääkäriä. Pitää kuitenkin muistaa, että jos hammaslääkärissä käynti jätetään kokonaan väliin pelon takia, voi pelko olla vaaraksi terveydelle.

Hammaslääkäripelon hoitaminen on pitkäaikainen projekti. Luottamus on ratkaiseva tekijä hammaslääkäripelon voittamisessa. Oma hammaslääkäri, jonka kanssa voi rakentaa pitkäaikaisen, luottamuksellisen hoitosuhteen ymmärtää tunteesi ja toimii sinua rauhoittaen. Hammaslääkäripelon ei välttämättä voi poistaa, mutta sen kanssa voi oppia elämän ja sitä voi oppia sietämään. Hammashoitopelon hoitaminen on aina tiimityötä hammaslääkärin, hammashoitajan ja potilaan välillä. On luotettavampaa ja helpompaa työstää omaa pelkoa sinulle tuttujen ihmisten kanssa.


Tarjoamme hoitoa aina tarkastuksesta ja hoitosuunnitelmasta alkaen ja tarpeen mukaan teemme paikkaukset, juurihoidot, iensairauksien hoidot ja purennankuntoutukset. Teemme myös täysiä, yksilöityjä protetiikan toimenpiteitä. Kaikki edellä mainitut hoidot voidaan suorittaa joko paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa. Nukutusta suositellaan erityisesti, jos potilaalla on hoitopelkoa tai herkkä nielu- ja oksennusrefleksi. Nukutusta käytettäessä hoidosta tulee täysin kivuton ja mukava.

57 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Avoimet ovet tapahtuma 3.11.2023

Tervetuloa Onnellisen Hymyn Avoimet Ovet -tapahtumaan! Olemme iloisia ilmoittaessamme, että järjestämme avoimet ovet -tapahtuman kaikille kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tule mukaan tut

ความคิดเห็น


bottom of page