top of page
Etsi
  • Writer's pictureJulia Parviainen

Hampaiden röntgenkuvaus mahdollistaa muuten vaikeasti havaittavien hammassairauksien tutkimukset

Tavallisten hammastarkastusten yhteydessä otetaan usein ns. Bite-Wing -kuvat. Ne ovat pieniä, yksittäisistä hampaista otettuja röntgenkuvia, mutta kokemuksemme osoitti, että joskus bitewing-kuvien varassa tehdyt havainnot ovat rajoitettuja ja hampaiden ja leukojen sairauksia voivat jäädä huomaamatta. Suosittelemme tehdä säännöllisesti (esim. kerran vuodessa) röntgentutkimukset suun perustutkimuksen (hammastarkastuksen) lisäksi.

Röntgenkuvausmenetelmillä pystytään havaitsemaan hampaiden ja leukojen sairauksia, joita olisi ilman röntgenkuvausta erittäin vaikea havaita. Röntgenkuvilla havaittavia sairauksia ovat esimerkiksi hampaiden reikiintyminen eli karies, parodontiitti sekä hampaan juurten tulehdukset.

Panoraamatomografiakuvaa (PTG) käytetään paljon muun muassa viisaudenhammasoireiden sekä hammassärkyjen selvittämisessä.

KKTT-kuva soveltuu erityisen hyvin muun muassa hammasimplanttien sekä vaativan hampaan leikkauksellisen poiston suunnitteluun sekä hammas- ja leukatraumojen ja leukojen alueiden kystojen tutkimuksiin.

Onnellinen hymy käyttää kotimaisia nykyaikaisia Plandent kuvauslaitteita. (Suomalainen Plandent Oy on maan johtava hammasalan toimittaja).


18.5-18.6.2020 Onnellinen hymy tarjoaa röntgenkuvaukset tarjoushinnalla!

PTG-kuva 61 euroa (norm. hinta 81 euroa) ja KKTT-kuva 110 euroa (norm. hinta 150 euroa).


Varaa aika netissä www.onnellinenhymy.com tai soitamalla 044 242 704547 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Avoimet ovet tapahtuma 3.11.2023

Tervetuloa Onnellisen Hymyn Avoimet Ovet -tapahtumaan! Olemme iloisia ilmoittaessamme, että järjestämme avoimet ovet -tapahtuman kaikille kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tule mukaan tut

Commentaires


bottom of page