top of page
Etsi
  • Writer's pictureJulia Parviainen

Onnellinen Hymy taas yllättää!

Meidän palvelutoiminta laajenee ja meidän rakkailla asiakkailla on kohta ainutlaatuinen mahdollisuus saada myös uuden sukupolven monipuoliset esteettiset hoidot laserilla.

Fotona SP Dynamis laserilla suorittama innovatiivinen toimenpide tarjoaa uusia mahdollisuuksia ihon ei-kirurgiseksi nuorentamiseksi. Ihon huomattavaksi nuorentamiseksi ei enää tarvita leikkausveistä ja nukutusta. Me toteutamme fraktio-nuorentamisen menettelyä Fotona SP Dynamis laserilla (Er: YAG и Nd: YAG), laitteella maailman johtavalta kauneudenhoito lasereiden valmistajalta Fotona.

Onnellinen hymy on ainoa klinikka Itä-Suomessa, jolla on käytössä Fotona SP Dynamis laite.

Nykyaikaiset laserhoidot tarjoavat tehokkaan vaihtoehdon häivyttää vanhenemisen merkkejä ja hoitaa vaikeitakin iho-ongelmia. Laserin avulla hoidetaan tehokkaasti ja turvallisesti muun muassa ikääntymismuutoksia ja aurinkovaurioita, arpia ja aknearpia, pigmenttihäiriöitä sekä kasvojen pintaverisuonia. Laserilla poistetaan myös luomia, syyliä, känsiä ja liikakarvoitusta.

Lasermenetelmä on kehitetty erityisesti kasvojen ihomuutosten ja ongelma-alueiden hoitamiseen, mutta laserhoitoja voidaan käyttää myös muilla kehon alueilla. Laserhoidot tarjoavat erittäin monipuolisia mahdollisuuksia, jokainen hoito voidaan räätälöidä yksilöllisesti potilaan ihon tarpeiden mukaan.


Seuratkaa uutisointia ja ilmoittelua meidän Facebook ja nettisivuilla!
98 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Avoimet ovet tapahtuma 3.11.2023

Tervetuloa Onnellisen Hymyn Avoimet Ovet -tapahtumaan! Olemme iloisia ilmoittaessamme, että järjestämme avoimet ovet -tapahtuman kaikille kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tule mukaan tut

Comments


bottom of page