top of page
Etsi
  • Writer's pictureJulia Parviainen

SANO HYVÄSTI KIVUILLE!


Uskon, että miltei jokainen meistä tietää mitä kipu on. Kroonistuttuaan kipu vaikuttaa koko ihmiseen, se on näkymätöntä, se hallitsee ja se on kielteistä. Kaikki tämä voi ilmentyä heikentyneenä elämänlaatuna: se vaikuttaa kivun sietokykyyn, unenlaatuun, ruoansulatusjärjestelmään ja mielialaan. LÄÄKETIETEELLINEN LASERHOITO on hoitomenetelmä, jolla voidaan hoitaa erilaisia kroonisia ja akuutteja vaivoja. Laserhoito lievittää kipua, lisää verenkiertoa ja nopeuttaa parantumista elvyttämällä solujen toimintaa. Lääketieteellisesta laserhoidosta on tehty tuhansia tieteellisiä tutkimuksia. Esimerkiksi Lancet-lehdessä julkaistiin vuonna 2009 järjestelmällinen katsaus ja meta-analyysi matalateholaserin vaikuttavuudesta niskakipuun. Katsauksen johtopäätöksenä esitettiin, että hoito vähentäisi niskakipua välittömästi ja jopa 22 viikon ajan. Lääketieteellinen laserhoito lievittää kipua, lisää verenkiertoa, nopeuttaa haavojen parantumista, sekä vaikuttaa positiivisesti tulehduksiin.

Esimerkkejä vaivoista, joiden hoitoon laseria voi käyttää: • verenkierto-ongelmat • kiputilat, nivelrikko, hermosäryt • tulehdukset, esim. poskiontelotulehdukset • lihasongelmat, krampit, venähdykset • urheiluvammat • turvotukset Laserhoitoa voi hyvin yhdistää muiden hoitomuotojen kuten akupunktion, fysioterapian ja hieronnan kanssa. Yleensä tarvitaan useampia hoitokertoja esim. 3-5 hoitokertaa. Jos ongelma on kroonistunut, suositellaan vieläkin useampia hoitokertoja. Mutta akuutissa ongelmassa esim. urheiluvammassa, yksi hoitokerta saattaa jo riittää.

11 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Avoimet ovet tapahtuma 3.11.2023

Tervetuloa Onnellisen Hymyn Avoimet Ovet -tapahtumaan! Olemme iloisia ilmoittaessamme, että järjestämme avoimet ovet -tapahtuman kaikille kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tule mukaan tut

Comments


bottom of page