top of page
Etsi
  • Writer's pictureJulia Parviainen

Kuorsaus ja uniapnea saadaan kuriin laserilla

Tilastojen mukaan yli 10 % suomalaisista kärsii jokaöisestä kuorsauksesta ja siihen liittyvistä oireista. Kuorsaus heikentää unen laatua ja rasittaa elimistöä voimakkaasti. Kuorsaus häiritsee lähiympäristön ihmisten unta, jolloin se on myös selvä sosiaalinen ongelma.


Kuorsaus ja uniapnea saadaan kuriin laserilla.

Tehokas NightLase™-laserhoito tuo nopeasti ja kivuttomasti apua lieviin tai keskivaikeisiin kuorsaus- ja uniapneaongelmiin, se on ei-kirurginen keino hoitaa kuorsausta ja vähentää uniapneasta johtuvia oireita. NightLase on turvallinen ja tehokas ja sen on kliinisesti todettu toimivan -tutkimukset osoittavat hoidon vähentävän kuorsausta noin 80% hoidetuista asiakkaista.

Hoidon aikana kudokset käsitellään laservalolla, ja hoito on kivuton niin toimenpiteen aikana kuin sen jälkeen. Toimenpiteen seurauksena kudokset tiukentuvat, kudosten tiukentuessa nieluun tulee aiempaa enemmän tilaa sen ansiosta potilaan on helpompi hengittää. Näin myös kuorsaus- ja uniongelmat vähenevät. Voit palata normaaleihin arjen askareihisi heti toimenpiteen jälkeen. Ainoa mahdollinen jälkioire voi olla kuivan oloinen kurkku parin päivän ajan toimenpiteestä. Teho perustuu sarjahoitoon. NightLase hoidon vaikutus voi kestää vuosia muutamin tehostekäynnein.


313 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Avoimet ovet tapahtuma 3.11.2023

Tervetuloa Onnellisen Hymyn Avoimet Ovet -tapahtumaan! Olemme iloisia ilmoittaessamme, että järjestämme avoimet ovet -tapahtuman kaikille kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tule mukaan tut

Comments


bottom of page