top of page
Etsi
  • Writer's pictureJulia Parviainen

Tarjoamme jokaiselle onnellisen hymyn!


Häpeä omia hampaita kohtaan saa yllättävän monet välttelemään hymyilemistä ja erityisesti nauramista. Tutkimusten mukaan hampaiden ulkonäöllä on merkitystä ihmisen minäkuvalle. Terveeltä näyttävä suu, siistit hampaat ja hymy luovat positiivisen ensivaikutelman. Hampaiden ulkonäkövirheet ovat korjattavissa, osa jopa pienillä toimenpiteillä. Jos jokin kohta omissa hampaissa vaivaa, kannattaa käydä keskustelemassa asiasta hammaslääkärin kanssa.

Vaikka esteettinen hammashoito keskittyy etuhampaisiin, mutta silti koko hampaiston peruskunto pitää arvioida ja hoitaa ennen laajoja esteettisiä hoitoja. Taka-alueen huonokuntoiset tai puuttuvat hampaat muuttavat purentaa ja aiheuttavat muutoksia hampaiden asennossa ja kestävyydessä myös etualueella. Näin etualueen korjauksella saatu tulos voi jäädä lyhytaikaiseksi. Myös reiät tulee paikata ja hampaat puhdistaa perusteellisesti ennen esteettisiä hoitoja.

Onnellinen hymy tarjoaa hampaiden ulkonäköongelmiin monia ratkaisuja kuten näkymätöntä oikomista Invisalign menetelmällä, kruunuja sekä edistyksellistä hampaiden valkaisua.

Kokemuksemme perusteella voimme todeta, että pelkästään valkaisu ei aina tuota toivottua lopputulosta, hampaiden väriin vaikutta myös valon heijastuminen hampaan ja kiilteen pinnalle, jos hammasrivistö on vino se voi vaikuttaa siihen miltä hymy näyttää.

Hammasraudat ovat jenkkileffoissa synonyymi nörtille, luuserille tai molemmille, ja oikomiskojeiden käyttäminen aikuisiällä on monen näkökulmasta yhtä hyvä idea kuin prätkäjengiläisen potkaiseminen. Siksi liki huomaamattomat oikomismenetelmät, kuten Invisalign, ovat nykyisin valtavan suosittuja. Niissä hampaat oiotaan lähes näkymättömillä, irrotettavilla kiskoilla. On tärkeä muistaa, että purentavirheen korjaus ei paranna vain ulkonäköä: lihasperäiset päänsäryt, korvasärky ja leukanivelen kivut jäävät monella, kun purenta saadaan paikoilleen.

Jos et ole tyytyväinen nykyiseen hymyysi ja harkitset hymysi muodonmuutosta, kerro siitä meille. Järjestämme mielellämme konsultaatiokäynnin keskustellaksemme kanssasi vaihtoehdoista ja esitelläksemme hoitovaihtoehdot uuden ulkonäkösi luomiseen. Esteettinen hammashoito suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, ja hän saa aina alustavan hoito- ja kustannussuunnitelman.


Tasapainoinen, vaaleahko hammasrivistö tekee parhaan vaikutuksen mutta kaunein hymy ulottuu silmiin asti ja saa kasvotkin säteilemään!100 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Avoimet ovet tapahtuma 3.11.2023

Tervetuloa Onnellisen Hymyn Avoimet Ovet -tapahtumaan! Olemme iloisia ilmoittaessamme, että järjestämme avoimet ovet -tapahtuman kaikille kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tule mukaan tut

Comments


bottom of page