top of page
Etsi
  • Writer's pictureJulia Parviainen

VALOA PIMEYTEEN!

Kesän jälkeen syksyn pimeä tulee aina yllättäen, tämä nyt alkava kausi aloittaa pimeämpien vuodenaikojen jakson, joka kestää aina maaliskuun loppupuolelle kevätpäiväntasaukseen saakka. Mutta sitä mukaan, kun ulkona pimenee, niin Onnellisessa hymyssä valo lisääntyy!

Nyt kun koskaan on sopiva aika laserhoitoon. Onnellinen hymy järjestää laserpäivätapahtuman, jotta asiakkaamme voivat tutustua innovatiiviseen teknologiaan, jonka avulla hoidetaan muun muassa ikääntymismuutoksia, arpia ja aknearpia, kasvojen pintaverisuonia, krooniset kivut ja kuorsausongelmat, sekä poistetaan myös luomia, syyliä, känsiä ja liikakarvoitusta.

Toimenpide laserilla on nopea, mutta lopputulokset pitkäkestoisia. Laserkäsittely yleensä kestää alle tunnin, jotkut toimenpiteet kestävät jopa 5-15 minuuttia. Laserin tulokset alkavat näkyä jo muutamia päiviä toimenpiteen jälkeen, sillä laserhoito stimuloi ihon omia mekanismeja lisäten kollageenin ja elastiinin määrää. Yleensä jo yhdellä hoitokerralla saadaan hyviä tuloksia ja tulokset paranevat vähitellen 6-10 kuukauden kuluessa.


Sitä mukaan, kun ulkona pimenee, niin Onnellisessa hymyssä valo lisääntyy!

Valoa pimeyteen! - Laserpäivä 3.11.2021

Avoimet ovet klo 17-20

Tulkaa tutustumaan innovatiiviseen hoitomenetelmään ja hyödyntämään 20 % alennusta laserhoidosta. (ikääntymismuutoksia, arpia ja aknearpia, kasvojen pintaverisuonia, kroonisia kipuja ja kuorsausongelmia, sekäepätoivoisia luomia, syyliä, känsiä ja liikakarvoitusta)


LASILLINEN SKUMPPAA JOKAISELLE VIERAALLE!13 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Avoimet ovet tapahtuma 3.11.2023

Tervetuloa Onnellisen Hymyn Avoimet Ovet -tapahtumaan! Olemme iloisia ilmoittaessamme, että järjestämme avoimet ovet -tapahtuman kaikille kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tule mukaan tut

Comments


bottom of page